Autor:
Tartu Ülikooli õigusteaduskond

Esmakursuslased osalesid infotundides Tartus ja Tallinnas

Esmakursuslased said infopäevadel palju kasulikku infot ja praktilisi näpunäiteid, kuidas alustada ja toime tulla õpingutega õigusteaduskonnas.

 

Infotund Tartu bakalaureusetudengitele

Tartus toimunud infotunnis tervitasid esmakursuslasi direktor Gaabriel Tavits ja asedirektor Katre Luhamaa. Teise kursuse tuutorid tutvustasid esmakursuslastele õppekorraldust ja -kava. Tutvuti õppekorraldusspetsialistidega ja Peep Pruks tutvustas esmakursuslastele peagi tulevat karjäärimessi.

Infotundi juhtis programmijuht Mari-Liis Lipstok.

Vaata galeriid

 

Infotund Tallinna bakalaureusetudengitele

Õigusteaduskonna direktor Gaabriel Tavits hoiatas esmakursuslasi, et esialgu ei saa tudengid mitte millestki aru, aga juba teisel kursusel ei saa nende vanemad neist enam aru, sest nad räägivad nagu juristid. Tudengid ütlesid, et ootavad seda aega, kui nende vanemad neist enam aru ei saa.

Asedirektor Katre Luhamaa jagas väga häid praktilisi soovitusi. Tudengid said üksteisega tuttavaks ja arutlesid tiimitööna mh selle üle, miks nad tulid juurat õppima, kuidas see nende hinnangul välja näeb ning kuidas pingelisest õppimisest puhata. Tuutorid Carolyn Soosaar ja Kristin Semm, kes võtsid enda kanda suure osa info edastamisest, sh kaasusõppe vormis. Selle osa haridusest, mida koolis ei anta, andsid edasi erinevad tudengiorganisatsioonid (ELSA, EÕÜL, TÜÜE, korp! Vironia, korp! Lembela, EÜS Põhjala).

Infotundi juhtis programmijuht Tiina Mikk.

Järgmine infotund toimub juba 1.septembril – magistrantidele (NB! Sel aastal esimest korda) ja 22. septembril toimub sessioonõppe infotund.

Vaata galeriid

Õigusteaduskond

VÕTA